Werken bij

Missie en Visie

De Voordelen

Deskundig

Onze jarenlange ervaring in recruitment, online webdevelopment en applicaties maakt dat wij samen tot de invulling komen van jouw vacatures. Flexibel, meer aandacht creëren omdat je groeit, jobmarketing van je vacatures en arbeidsmarktcommunicatie. Dit hebben we zo geregeld.

Onafhankelijk en Transparant

Dit maakt het voor ons heel makkelijk om open en transparant te zijn, samen werven we voor jouw bedrijf. We denken mee, schrijven je vacatures en plaatsen deze op de juiste media middels sterke vacaturecampagnes.

Onze ambitie

Wij willen de best mogelijke werken-bij sites leveren die er puur op gericht zijn om jouw bedrijf, jouw vacatures en jouw employerbrand te laten zien, zodat onze klanten de beste talenten kunnen werven.

Visie

Visie op recruitment

De conservatieve recruitment branche is toe aan vernieuwing, ofwel een snufje peper! Wij geloven dat de regie van jouw recruitmentproces in jouw handen moet liggen. Jij weet het beste welk talent je bedrijf nodig heeft en op wélk moment dat is. Je beslist zelf wanneer je start met dit proces en welke middelen je hiervoor inzet. Maar ook welke hulp je hierbij kunt gebruiken. Wij faciliteren dit doordat we alle diensten hieromtrent aanbieden, dit doen wij op een transparante manier, waarbij jij de regie hebt. Let’s spice up your Recruitment!

Missie

Jouw medewerkers vormen de drijvende kracht achter de groei en ontwikkelingen van je bedrijf. Het vinden en aantrekken van dat talent dat écht past bij je bedrijf willen wij mogelijk maken voor elke onderneming. Door een sterk employerbrand, plus de online tools die dit mogelijk maken aan te bieden. Wij maken deze processen en technieken beschikbaar voor jou, waardoor jij weer eigenaar wordt van het totale recruitmentproces, en floreert in het werven van de beste mensen voor je organisatie.